Animatori copii Miraculos Buburuza si Motan Noir | Petreceri cu Personaje

Animatori copii Miraculos Buburuza si Motan Noir


image_1PETRECERI CU PERSONAJE stie tot ce e nou si dorit de copii. In cazul acesta, a aparut in randul fetitelor o super eroina miraculoasa pe nume Buburuza. Miraculos: Buburuza si Motan Noir este noul desen preferat al copiilor de aceea am luat-o in echipa noastra iar incepand cu luna aprilie va fi disponibila pentr petreceri. Miraculos, nu-i asa?  Clientii nostri sunt foarte importanti pentru noi si vrem sa ii multumim pe fiecare. In curand vom adauga poze cu Buburuza in galerie. Pana atunci, va reamintim ca incepand cu luna martie avem noi surprize si oferte in materie de animatie!

De acum poti beneficia de pachete complete de animatie copii. Puteti inchiria boxa, muzica de petrecere si microfonul.
Boxa este ideala pentru petrecerile cu multi copii dornici de a incerca ceva nou. Vorbind la microfon, atat  personajul cat si copii se vor distra mult mai bine. Sonorizarea la eveniment  este  importanta nu numai petru jocuri si concursuri dar si pentru karaoke. Atmosfera creata va  impresiona orice copil de la petrecere. Oferta este valabila NUMAI  alaturi de un animator.

Inchiriere boxa + microfon 1 h = 50 lei
Inchiriere boxa + microfon  2-3 h= 100 lei
Inchiriere boxa  + microfon  4-5 h = 150 lei

Echipa noastra  va propune pachete de  animatori petreceri copii complete la un pret rezonabil. Animatorii nostri vor creea atmosfera de poveste pe care fiecare copil si-o doreste. Nu mai incape indoiala ca printesele noastre sunt adevarate in momentul in care acestea  canta melodiile din desen si stiu totul despre ceea ce se intampla in poveste. De acum poti opta pentru o petrecere ca la Disneyland la tine acasa si nu numai: la locuri de joaca, la gradinita, la petreceri corporate  etc. In America si nu numai, se poarta petrecerile in care personajele Disney, in special printesele au un program diferit  fata de cel romanesc. Acestea canta alaturi de copii melodiile specifice personajului, incoroneaza sarbatorita, se joaca, ii picteaza pe fata, le coafeaza parul etc.

Click aici pentru a vedea ofertele noastre!

Etichete:, , ,

Comments & Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *