Mos Craciun | Petreceri cu Personaje
Home » Mos Craciun

Mos Craciun de inchiriatinchiriere mos craciun

Mos Craciun este fara indoiala cel mai iubit batran din lume. Dupa cum stiti, el este bland, glumet si pe deasupra, aduce cadouri copiilor cuminti. Specialistii considera benefica intalnirea in persoana cu Mosul fiindca micutii vor fi mult mai motivati in a se cumintii si a face fapte bune in speranta ca isi vor primi darurile mult asteptate.

Nimic nu se compara cu bucuria de pe chipul copiilor in momentul in care primesc cadourile de la Mos Craciun, insa este si mai frumos atunci cand Mosul vine personal sa le aduca darurile, ii asculta, le vorbeste frumos si le raspunde clar si celor mai nazdravane intrebari puse. Mosul nostru are si o cultura generala foarte bogata, stie sa cante si sa vorbeasca in mai multe limbi straine iar experienta sa este de peste 20 de ani, mergand ani de ani la serbari cat si la petreceri.

Fericirea copiilor este de nepretuit iar noi vom avea grija ca batranul cu barba alba sa treaca si pe la dumneavoastra. Stim bine cat de importanta este prezenta mosului la evenimente si va stam la dispozitie si in 2015 cu cele mai bune servicii de Mos Craciun cat si alte personaje pentru petrecerile dumneavoastra. Acesta a venit chiar si la noi, o parte din echipa Petreceri cu Personaje atunci cand eram mici.
Sunati acum si rezervati Mos Craciun de inchiriat, spiridusi, craciunite, reni sau Elsa care pe langa rolul de ajutor al mosului poate canta celebra piesa „Let it go” atat in limba engleza cat si in romana. Verificati galeria pentru mai multe poze.

Va recomandam cu caldura sa luati si un ajutor al mosului care in afara faptului ca va ajuta la impartirea cadourilor, va intretine atmosfera.
Tot alaturi de Mos Craciun va oferim si mascote disney Mickey si Minnie sau Olaf, Omul de zapada din Frozen.


Oferta inchiriere Mos Craciun

ATENTIE: In ziua de 24-25 decembrie pretul este 200 lei/prestatia.

Mos Craciun = 150 lei/prestatia (acesta poate sta intre 30-60 de minute, in functie program)

Mos Craciun + sonorizare (boxa + muzica + microfon) = 200 lei/prestatia
Mos Craciun insotit de un personaj la alegere = 250 lei/prestatia
Personajele de iarna (spiridus, craciunita,craiasa ) = 100 Lei
Impodobire brad cu un personaj de iarna 1 ora = 100 RON/prestatia
Mos Craciun + Omul de zapada Olaf= 300 lei/prestatia

Mos Craciun + spiridus + sonorizare  = 300 lei

 

Oferim reduceri pentru durate mai mari de timp sau mai multe personaje.

Pentru clientii fideli, preturile raman ca in anii precedenti .


Pentru oferta personalizata sau pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.